Over Bastiaan Smit

Specialist in onroerend goed. In hart en nieren. Oprichter van Craenenbergh Makelaardij in Bergen. Tien jaar het gezicht van deze makelaardij.

Verfrissend en verrassend in vastgoed. Met Craenenbergh heeft hij mooie successen geoogst. Als geen ander kent Bastiaan Bergen en omgeving. Nu, ruim twee jaar na de verkoop van Craenenbergh, start Bastiaan Smit weer als aankopend specialist in vastgoed. Want, in zijn visie kunnen mensen in de huidige markt veel geld verdienen bij de aankoop van een huis. Of ’t nou om een appartement of een villa gaat, een eengezinswoning of een boerderij.

Bastiaan is nog dagelijks bezig met vastgoed. Hij volgt en kent de markt als geen ander. Het kriebelt nog altijd. Daarom wil hij zich onderscheiden ten opzichte van collega’s door alleen te adviseren bij de verwerving van vastgoed.

Verkopen doet Bastiaan Smit niet meer, al helpt hij je graag een handje op weg bij de verkoop van je huis. Een onafhankelijk advies opent de deuren naar succes. Hij kent de woningmarkt op zijn duimpje. Hij kent collega-makelaars goed en voelt feilloos aan welke makelaar het beste bij je past. Want, zijn motto is en blijft: verkopen doe je samen.

Bastiaan Smit. Makelaardij & Consultancy